سلام و وقت بخیر

در ستون سمت راست یک منو وجود دارد که به صورت پیش فرض لیستی از مقالات و دانشجویان و دروس و همچنین سایر محتواهایی که در سایت وارد کرده اید را نمایش می دهد. این چهار آیتم در سایت شما دائمی هستند و حذف نمی شوند.

شما می توانید نسبت به اضافه کردن سایر عناوین به منوهای خود اقدام نمایید.

کافی است به صفحه اصلی خود مراجعه نموده و در قسمت ویرایش (Edit) و بخش «» اقدام به حذف یا اضافه کردن منوهای مورد نظر خود نمایید :

سلام و خدا قوت

در قسمت داشبورد (پس از ورود به سایت نمایش داده می شود و یا می توانید پس از ورود از منوی بالای صفحه و قسمت میانبرها یا shortcuts گزینه «مدیریت محتوا (داشبورد)» را انتخاب نمایید) یکی از محتواهایی که برایش ما نمایش داده می شود تحت عنوان «‌Basic Information (with menu) » ثبت شده است.

این محتوا در صفحه اصلی شما نمایش داده می شود (آدرس صفحه اصلی شما در قسمت داشبورد و ستون سمت چپ در قسمت خوش آمد گویی آمده است). می توانید با مراجعه به بخش ویرایش این محتوا تصویر و سایر مشخصات اصلی خود را به دلخواه تغییر دهید.

سلامی خدمت شما

ممکن است برخی کاربران علاقه نداشته باشند برخی از محتواهای دریافت شده از سایر سامانه ها نظیر گلستان (لیست مقالات) یا دروس و دانشجویان از سامانه یکتا در وب سایتشان نمایش داده شود.

با سلامی مجدد

پس از ورود به سامانه صفحه داشبورد در اختیار شما قرار می گیرد.

در سمت چپ این صفحه در ذیل «پیام خوش آمد گویی» آدرس اختصاصی جدید شما در سامانه افراد نمایش داده می شود.

در این صفحه لیستی از تمامی محتواهایی که متعلق به شماست و امکان ویرایش و حذف آن ها را دارید نیز وجود دارد.

برخی از این محتواها توسط شما ایجاد شده اند و برخی به صورت اتوماتیک از سایر سامانه ها نظیر گلستان و یکتا و غیره واکشی می گردد. ولی تمامی این محتواها توسط شما قابل حذف یا «عدم انتشار» می باشد.

عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما هم‌دانشگاهی گرامی

جهت ورود به سامانه افراد دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی https://people.iut.ac.ir مراجعه نموده و بر روی لینک مشخص شده کلیک نمایید.

همچنین آدرس https://people.iut.ac.ir/caslogin جهت ورود مستقیم به سامانه از طریق احراز هویت مرکزی در دسترس می باشد.

با تقدیم سلام و احترام خدمت کاربران محترم

شما از داخل دانشگاه با اتصال به شبکه دانشگاه (چه به صورت کابل و یا اتصال به WiFi IUT-City) می توانید شبکه های صدا و سیما را مشاهده نمایید.

دانلود نرم افزار VLC:

تحت نظارت وف ایرانی